Miért szeretem? - április

...mert április...mert végképp ITT A TAVASZ ...mert a második kedvenc hónapom ...mert szeretném, ha az évből három hónap április lenne ...mert dübörögnek a kirándulások ...mert madárcsicsergés van mindenhol ...mert virágzanak a fák ...mert még bármi lehet, bármi jöhet, hiszen ITT A TAVASZ!

Te miért szereted az áprilist?

Margit-sziget és japánkert április 6-án

 

A sziget tavasszal szép. Az árvácskás ágyások megújultak, a fák vagy virágoznak, vagy ragyogó harsányzöldek, szinte kedvem lenne beléjük harapni. Az idő nem volt kegyes hozzánk 6-án, vagy csak az embereket jobban lekötötte a választás, ezért szinte egyedül voltam, kivéve egy kismókust, akit a megfelelő pillanatban sikerült észrevennem ahhoz, hogy még a kápolna bejárata is a képen legyen. :)

Egy lehangoló esemény azért történt: a japánkertet ezennel ünnepélyesen halottnak nyilvánítom. Nagyon remélem, hogy idén rendbe hozzák, különben a sziget számomra legvonzóbb attrakcióját veszti el. Erre egyébként nem sok reményt látok, mivel már azok a táblák is eltűntek, amiken a tavak hamarosani rendbetételét ígérték...