Nyári blogszünet

Június 1-től 12-éig, azaz mától blogszünet lesz, több okból.

1. Csak. :)

2. Ma névnapom van, jövő héten születésnapom, és úgy döntöttem, hogy ennek örömére nem dolgozok, legalábbis itt a blogon nem.

3. És hogy legyen egy igazi ok is: a blog.hu végre eldöntötte, hogy most már tényleg átáll az új blogmotorra, új külalak, új funkciók, új minden. Már tavaly ősszel akartak, aztán az elmaradt, de most meghirdették, egy óriási számláló is van az adminfelületünk tetején ami másodpercre pontosan mutatja a június 11-ig hátralévő időt, ugyanis akkor fognak - remélhetőleg - tényleg és végleg átállni az új rendszerre. Aki akar, az már most átállhat. Ezt az új rendszert és felületet viszont tanulni és gyakorolni kell, hogy ne az éles posztolás közben kelljen bosszankodni, szóval azért tartok most igazából szünetet, hogy legyen időm megtanulni az új rendszert. Remélem, jó lesz. Ha nem jó, akkor meg úgyis kiírom ide a blogra, mint ahogy ezt tenni fogja még jó néhány bloghu-s bloggertársam. :)

De hogy addig se legyetek olvasnivaló nélkül, ajánlom figyelmetekbe kis magyar leanes blogvilágunk legújabb tagját, a Kaizen Pro blogot!