Zöldítésből elégtelen

Tudtad, hogy az egyik nagybank éves papírfelhasználása 290 tonna volt 2013-ban, aminek az 50%-a újrahasznosított papír volt? És azt tudtad, hogy ugyanennek a nagybanknak a napkollektorai 8444 köbméter földgáz megtakarítást eredményeztek? És azt is tudtad, hogy ennek a nagybanknak a központi épületeinél 102 kerékpár parkolóhely van?

És azt vajon tudod, hogy én ezeket az adatokat egy Jegyzetek feliratú füzetből írtam ki, ami majdnem A4-es nagyságú, kb. bő 1 cm vastag, keménytáblás, színes, fényes, vastag papírra van nyomtatva minden oldala, a fenti adatokon kívül vonalas lapok találhatóak benne jegyzetelni + 2015-ös és 2016-os éves naptárak, valamint egy egész oldalas reklámfotó és a nagybank bankfiókjainak a listája, a borítón pedig ott a nagybank logója és a 2015-ös évszám? És hogy ez a "jegyzettömb" postán érkezett a cégünkhöz, és a csomag tartalmazott még egy kihajthatós képeslapnak tűnő vastag kartonpapírra nyomott reklámbrossúrát is karácsonyi ajándék gyanánt?

Kedves nagybank! Szépek az eredmények, de jó lenne, ha idén karácsonykor majd nem vágnák pofon ezeket a szép eredményeket egy olyan repiajándékkal, ami minden, csak nem zöld!