Blogtalálkozó 2012

Ismét lehull a lepel... Néhány éve már tartottunk egy blogtalálkozót, ahol Holden blogja - mint akkor még szinte egyedüli lean-blogger - volt a vendéglátónk, és mi olvasók a vendégek. Azóta szerencsére kibővült a leanes blogoszféra, így eljött az ideje, hogy újabb, Ökumenikus Blogtalálkozót tartsunk. Ezen a mostanin már vendégeket is hívunk, elsősorban titeket, kedves Olvasók, másodsorban olyan más, nem leanes területről érkező bloggereket, akiknek a mondanivalója azonban mégis közel áll a folyamatos fejlesztéshez, fejlődéshez.

A Blogtalálkozó jelenleg már biztos résztvevői

- Kaizen Blog

- Kaizen Pro blogja

- ITélet Blog

- Dévai Zoltán blogja

- és persze ez a blog, amit olvasol.

Szervezés alatt:

- Menedzsmentor blog

- Lean/HR blog

- LeanBlog

- LEI Hungary Egyesület

 A Találkozó célja: az ÜGY megtárgyalása és az, hogy jól érezzük magunkat. Az Ügyön Holden azt érti, hogy "mit tehetünk és teszünk együtt egy élhetőbb jövőért?

Időpont: 2012. augusztus 25., szombat délután és este.

Helyszín: Budapest. Pontosabb helyszín még szervezés alatt. Javaslatokat kommentben várjuk, olyan hely kellene, ahol jó idő esetén kint, rossz idő esetén bent is lehetünk.

A részvétel díja: Ingyenes, a fogyasztás és utazás önköltséges.

Program: Hivatalos előadós, prezentációs, kérdezős programpontok nincsenek, de mivel szeretnénk az ügyet előmozdítani, így valamilyen szervezettnek tűnő beszélgetésre sort kerítünk, de persze lesz kötetlen beszélgetés is.

Miért gyere el: Mert miért ne? :) Sok érdekes, a szakmája iránt lelkes emberrel találkozhatsz, kapcsolatokat ápolhatsz, építhetsz és jól érezheted magad.

Várunk!